Сьогодні хочу поділитись з вами рецептом смачного салату. Цей салат із моїх коханих, тому що готується він швидко, просто, а виходить дуже смачний та легкий.
Інгредієнти:
- пекінська капуста – 1/3 невеликого качана
- куряча грудка – 500 – 700 г
- консервовані печериці – 1 банка (400 г)
- консервовані ананаси – 1 банка (565 г)
- майонез
- сіль
Приготування:
Для салату нам знадобиться куряча грудка, я її попередньо кинула в киплячу підсолену воду і варила до готовності.
Також пекінська капуста, можна використовувати салат. Печериці консервовані та консервовані ананаси. І звісно майонез.
Насамперед займемося грудкою – нарізаємо на зручні шматочки, можна кубиками, це вже як ви хочете, як вам більше подобається.
Далі нарізаємо пекінську капусту.
Тепер лишилося сюди додати печериці, я вже купувала різані. Відповідно потрібно, щоб вся вода стекла та бажано просушити їх на паперовому рушнику, щоб не було зайвої вологи.
Печериці можна заздалегідь посмажити, можете посмажити з цибулею.
І далі кладемо ананаси, насправді ось здаються не сумісні продукти, але повірте з ананасами виходить дуже смачно.
Ананас надає особливість цьому салату. Далі потрібно трохи посолити і заправити майонезом, перемішати. І все – наш салатик готовий!
Щоб салат не зіпсувався, ви весь його не заправляйте майонезом, а заправляйте тільки той, який ви хочете подати на стіл.
Так він у вас довше зберігатиметься в холодильнику. Виходить надзвичайно смачний салат, інгредієнти відмінно гармонують один з одним.