Нове

Салат “Снігова гірка”

Запропонований салат виходить ніжним, легким, повітряним, при цьому дуже ситним і поживним. Всі компоненти мають білий колір, а сам салат для подачі викладається у вигляді невеликої гірки. Нейтральний смак відвареного курячого філе і яєць доповнює кислуватий сир Фета. Цей смачний салат готується дуже швидко і просто, під силу навіть початківцю кулінарові.

Інгредієнти:

  • Сир Фета – 100 г.
  • Куряче філе (відварене) – 200 г.
  • Яйця (білки відварені) – 2 шт.
  • Часник -1-2 зубика
  • Майонез – 3-4 ст.л.
  • Сіль за смаком

Приготування:

Куряче філе заздалегідь зваріть в підсоленій воді до готовності. Час варіння курячого м’яса становить приблизно 20 хвилин після кипіння води. Остудіть м’ясо в бульйоні, щоб воно було соковитим і м’яким. Після охолодження м’ясо наріжте на кубики середнього розміру.

Яйця зваріть круто, охолодіть і очистіть. Акуратно відокремте білок від жовтка. Жовток не знадобиться в цьому салаті. Білки натріть на великій тертці.

М’який сир Фета дістаньте з розсолу, наріжте середніми кубиками.

Всі підготовлені інгредієнти помістіть в одну ємність, додайте майонез і часник, пропущений через прес.

Салат по необхідності посоліть, враховуючи солоність сиру і вареної курки. Суміш ретельно перемішайте, поєднуючи всі компоненти між собою і просочуючи їх майонезом.

Салат можна 15 хвилин охолодити в холодильнику. Оскільки в ньому немає дуже соковитих продуктів, він не стече. Після викладіть його на плоску тарілку у вигляді невеликої гірки, прикрасьте зеленню, подайте на стіл.

Смачного!

Також читайте: САЛАТ КАПРИЗ З СВИНИНОЮ І ГРИБАМИ: НАЙПОПУЛЯРНІШЕ БЛЮДО В КАФЕ І РЕСТОРАНАХ

 

Нове

Популярне