Овочі та м’ясо чудово поєднуються, а добавки надають пікантної гостроти.
Інгредієнти:
Приготування:
В оригінальному рецепті використовується яловичина, але можна замінювати куркою чи індичкою.
М’ясо відварюємо заздалегідь у підсоленій воді, дістаємо і коли трохи охолоне, нарізаємо соломкою.
Гриби можна використовувати будь-які свіжі – печериці або гливи. Нарізаємо і обсмажуємо на сковороді, щоб випарувалася вся волога.
Овочі – свіжий огірок та болгарський перець ріжемо тонкою соломкою. Корейську морквину розрізаємо, щоби занадто довгою не була.
З’єднуємо все у салатнику. Заправляємо оливковою олією. Якщо хочете заправити майонезом, то повірте, що тут він не потрібен. Пропускаємо через прес пару зубків часнику. За смаком солимо, перчимо небагато. Перемішуємо.
Зверху салат посипається смаженим подрібненим арахісом або волоським горіхом, або кунжутом, але з горіхами смачніше!
Смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…