Нове

Салат “Скорпіон” – готуйте якомога більше, його просто змітають зі столу

Овочі та м’ясо чудово поєднуються, а добавки надають пікантної гостроти.

Інгредієнти:

  • М’ясо. Відварена яловичина або курка (індичка) – 180-200 г
  • Не дуже гостра корейська морквина – 120-150 г
  • Свіжий огірок – 1 шт
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Свіжі гриби – 150 г
  • Часник – 2 зубки
  • Сіль, перець за смаком
  • Заправка – олія
  • Посипати смаженим арахісом чи кунжутом.

Приготування:

В оригінальному рецепті використовується яловичина, але можна замінювати куркою чи індичкою.

М’ясо відварюємо заздалегідь у підсоленій воді, дістаємо і коли трохи охолоне, нарізаємо соломкою.

Гриби можна використовувати будь-які свіжі – печериці або гливи. Нарізаємо і обсмажуємо на сковороді, щоб випарувалася вся волога.

Овочі – свіжий огірок та болгарський перець ріжемо тонкою соломкою. Корейську морквину розрізаємо, щоби занадто довгою не була.

З’єднуємо все у салатнику. Заправляємо оливковою олією. Якщо хочете заправити майонезом, то повірте, що тут він не потрібен. Пропускаємо через прес пару зубків часнику. За смаком солимо, перчимо небагато. Перемішуємо.

Зверху салат посипається смаженим подрібненим арахісом або волоським горіхом, або кунжутом, але з горіхами смачніше!

Смачного!

Нове

Популярне