Нове

Салат риба під шубою по-новому. Готується простіше і смак ніжніший

За способом приготування схожий з класичним салатом оселедець під шубою, але за смаком виходить зовсім іншим за рахунок зміни деяких шарів. Салат стає більш ніжним і ароматним. Смак дуже приємний і цікавий.

Інгредієнти:

  • 3 шт. картопля
  • 3 шт. курячі яйця
  • 2 шт. буряк
  • 1 шт. морква
  • 1 шт. ріпчаста цибуля
  • 250 г консерви (горбуша)
  • 2 ст.л. рослинна олія
  • за смаком майонез
  • за смаком сіль

Приготування:

  • Овочі (крім цибулі) і яйця відварюємо до готовності і охолоджуємо. Поки готуються овочі, цибулю обсмажуємо в олії до м’якості і охолоджуємо.
  • Очищену картоплю нарізаємо на невеликі кубики, викладаємо на дно салату, трохи солимо, поливаємо майонезом і рівномірно розподіляємо.
  • Для приготування такого салату чудово підходять консерви у власному соку (у мене горбуша). Рибу з банки виймаємо, видаляємо центральну кістку, ділимо на середні шматочки і додаємо на картоплю.
  • Підготовлену цибулю розподіляємо на рибі. Додаємо трохи майонезу.
  • Яйця подрібнюємо на невеликі кубики, викладаємо, солимо і знову майонез.
  • Моркву подрібнюємо на великій тертці, розподіляємо поверх яєць, трохи утрамбовуємо і змащуємо майонезом.
  • Останній шар, як і в класичному варіанті, натертий буряк.
  • Змащуємо останній шар майонезом, відправляємо салат під шубою мінімум на 30 хвилин в холодильник. Потім прикрашаємо і подаємо на стіл. За рахунок консервів і обсмаженої цибулі салат виходить ніжнішим і дуже ароматним. Смак у нього чудовий!

Смачного!!!

Також читайте: САЛАТ «КУРКА ПІД ШУБОЮ» НА БУДЬ-ЯКЕ СВЯТО

Нове

Популярне