Смачний, яскравий та ефектний салат із креветок та овочів стане чудовим доповненням святкового столу. Приготувати такий салат не складе особливих труднощів, а всі гості залишаться в захваті.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку потрібно відварити креветки. Я брала великі варено-морожені. По суті вони вже готові, їх тільки потрібно розморозити, але це робиться не при кімнатній температурі, а в короткочасній обробці окропом. Доводимо воду до кипіння, кидаємо креветки, чекаємо, щоб вода закипіла і через хвилинку-другу можна виймати шумівкою або можна залити окропом на 3-4 хвилини, після чого відкинути креветки на друшляк, дати стекти воді.
Салатне листя рвемо руками.
Свіжий огірок нарізаємо на півкільця. Якщо у вас маленький огірок, то візьміть 2 штуки.
Болгарський перець нарізаємо невеликою соломкою.
Помідор нарізаємо великим кубиком. Креветки очищаємо від панцира.
Готуємо заправлення. Рослинну (оливкову) олію з’єднуємо з соком половини лимона. Додаємо на смак сіль, чорний мелений перець. Видавлюємо через прес 2 зубчики часнику, додаємо 1 ч.л. соєвого соусу. Все добре перемішуємо.
Додаємо заправку до салатника з іншими складовими. Все перемішуємо.
Швидкий, смачний та простий салат готовий! Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…