Пропоную вашій увазі рецепт салату олів’є, блюдо, без якого не обходиться практично ні одне святкове гуляння.
З упевненістю можу сказати, що салатик приготовлений за рецептом дуже сподобається вам і вашим гостям.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску насипаємо зелений горошок, дрібними кубиками ріжемо свіжий огірок, відварену моркву, цибулю, яйця та картоплю. Дрібно нарізаємо солоні огірки. Зрізаємо з копченого стегенця м’ясо і також нарізаємо дрібним кубиком.
Вустерський соус змішуємо з майонезом та ретельно перемішуємо. Заправку відправляємо в миску з салатом, до смаку перчимо, солимо і ретельно перемішуємо. Олів’є викладаємо у форму, зверху посипаємо яєчним жовтком і прикрашаємо кропом. Салат подаємо до столу та насолоджуємося смаком та святковою атмосферою.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…