Інгредієнти:
Приготування:
Кальмар відваримо, я варю так: воду доводжу до кипіння опускаю промиті кальмари, попередньо прибравши у них начинки. Засікаю з моменту, як опустила кальмари в киплячу воду 1 хвилину і виймаю, опускаю в холодну воду, щоб зупинилася термообробка, ще раз мию, прибираю плівку, ріжу соломкою.
Яйця відварюємо розділяємо на білок та жовток. Білок поріжемо кубиками, жовток нам не знадобиться. Креветки відварюємо, очищаємо від панцира. Вага очищених креветок 200 г. Тепер беремо крабові палички, в даному салаті головне вибрати якісні крабові палички, оскільки саме від них залежатиме смак салату.
Поріжемо крабові палички. Збираємо салат: кладемо яєчні білки, кальмари, креветки та крабові палички.
Заправляємо майонезом і тільки тепер додаємо ікру. Прикрашаємо жовтками та ікрою. Виглядає на святковому столі ефектно, а за смаком йому немає конкурентів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…