Нове

Салат “Нептун” на новорічний стіл

Інгредієнти:

  • креветки – 300 г
  • кальмари – 300 г
  • крабові палички – 200 г
  • Яєчний білок – 5 шт
  • ікра червона – 100 г
  • майонез – 3 ст. ложки
  • сіль за смаком

Приготування:

Кальмар відваримо, я варю так: воду доводжу до кипіння опускаю промиті кальмари, попередньо прибравши у них начинки. Засікаю з моменту, як опустила кальмари в киплячу воду 1 хвилину і виймаю, опускаю в холодну воду, щоб зупинилася термообробка, ще раз мию, прибираю плівку, ріжу соломкою.

Яйця відварюємо розділяємо на білок та жовток. Білок поріжемо кубиками, жовток нам не знадобиться. Креветки відварюємо, очищаємо від панцира. Вага очищених креветок 200 г. Тепер беремо крабові палички, в даному салаті головне вибрати якісні крабові палички, оскільки саме від них залежатиме смак салату.

Поріжемо крабові палички. Збираємо салат: кладемо яєчні білки, кальмари, креветки та крабові палички.

Заправляємо майонезом і тільки тепер додаємо ікру. Прикрашаємо жовтками та ікрою. Виглядає на святковому столі ефектно, а за смаком йому немає конкурентів.

Смачного!

Нове

Популярне