Салат Наречена дуже ніжний і смачний, і готується швидко і легко, головне відварити куряче філе, картоплю і яйця заздалегідь. Не дивлячись на те що рецепт салату Наречена існує давно, але кожна господиня готує його по своєму, багато хто замість відварного філе додають копчену курку і виходить теж смачно.
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Оцет – 1 ст.л.
- Вода
- Куряче філе – 250 г
- Яйця – 4 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Плавлений сир – 2 шт.
- Майонез
Приготування:
- Підготуємо всі інгредієнти. Одну цибулю розрізаємо навпіл, і нарізаємо дрібно. Скидаємо її в глибоку тарілку. Додаємо столову ложку оцту і заливаємо водою, що б вона покрила цибулю і залишаємо на 10 хвилин.
- Куряче філе відварюємо в підсоленій воді. у мене його 250 грамів, розрізаємо на пласти, потім нарізаємо не великими кубиками.
- Відварюємо 4 яйця, відокремлюємо білок від жовтка. Потім білок натираємо на дрібній тертці, а жовтки дрібно рубаємо ножем.
- Відварюємо 2 картоплі в мундирі, очищаємо і натираємо на грубій тертці.
- Два плавлених сирки натираємо на дрібній тертці.
- Формуємо салат, у мене буде куполоподібна форма. Перший шар кладемо куряче філе. Змащуємо майонезом. З цибулі зливаємо всю рідину і кладемо зверху на куряче філе, виправляємо при необхідності.
- Третій шар у нас картопля. Змащуємо майонезом, що б добре просочився. Посипаємо подрібненим жовтком. На жовток кладемо плавлений сирок, розправляємо його. Додаємо майонез і добре розмазуємо. І фінальний шар білок, посипаємо і виправляємо.
Салат готовий!
Також читайте: СОЛОДКА МАРИНОВАНА ЦИБУЛЯ – УНІВЕРСАЛЬНА ЗАКУСКА ДО М’ЯСА, ШАШЛИКІВ, КАРТОПЛІ