Мімоза стане помітно-смачною прикрасою новорічного столу. Приготуйте за нашим рецептом ці чудові ласощі і порадуйте гостей барвистим і дуже смачним блюдом.
Інгредієнти:
Приготування:
У пекарське кільце викладаємо шматочки вареної горбуші, дрібно нарізаємо цибулю і викладаємо її другим шаром. Додаємо трохи перцю та солі. Поливаємо все майонезом. На майонез натираємо відварену картоплю, трохи перчимо і солимо. Картопляний шар також покриваємо майонезом та зверху натираємо на тертці яєчний білок. Білок покриваємо тонким шаром майонезу і натираємо відварену моркву, морквяний шар солимо, перчимо і знову ж таки покриваємо майонезом. Додаємо шар сиру, вершкового масла та зверху натираємо яєчний жовток. Салат перекладаємо на гарну тарілку, акуратно прибираємо кільце та прикрашаємо зеленню. Яскравий і красивий салат подаємо до столу.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…