Мімоза стане помітно-смачною прикрасою новорічного столу. Приготуйте за нашим рецептом ці чудові ласощі і порадуйте гостей барвистим і дуже смачним блюдом.
Інгредієнти:
- Горбуша варена
- Морква варена
- Картопля відварена
- Цибуля
- Сир ковбасний копчений
- Масло вершкове
- Яйця
- Майонез
- Сіль
- Перець
- кріп
Приготування:
У пекарське кільце викладаємо шматочки вареної горбуші, дрібно нарізаємо цибулю і викладаємо її другим шаром. Додаємо трохи перцю та солі. Поливаємо все майонезом. На майонез натираємо відварену картоплю, трохи перчимо і солимо. Картопляний шар також покриваємо майонезом та зверху натираємо на тертці яєчний білок. Білок покриваємо тонким шаром майонезу і натираємо відварену моркву, морквяний шар солимо, перчимо і знову ж таки покриваємо майонезом. Додаємо шар сиру, вершкового масла та зверху натираємо яєчний жовток. Салат перекладаємо на гарну тарілку, акуратно прибираємо кільце та прикрашаємо зеленню. Яскравий і красивий салат подаємо до столу.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!