У цьому рецепті ми додали грибочки, свіжий огірочок та сир. Вийшов зовсім новий смак, яскравіший і насичений. Готується такий салат просто, виглядає красиво та святково.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю та моркву промиваємо та викладаємо в каструлю, заливаємо водою, додаємо сіль і варимо до готовності. Готовим овочам даємо охолонути, потім очищаємо і натираємо на тертці.
Яйця кладемо у каструлю з водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння та варимо 10 хвилин. Після цього виймаємо їх одразу в крижану воду, остуджуємо та чистимо від шкаралупи. Потім яйця ділимо на жовтки та білки. Білки натираємо на тертці, а жовтки подрібнюємо вилкою.
Твердий сир натираємо на тертці. Свіжий огірок нарізаємо на маленькі кубики. Відкриваємо баночку з тунцем і розминаємо рибу вилочкою.
Гриби ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Починаємо формувати салат.
Беремо блюдо та встановлюємо на ньому роз’ємне кільце. Продукти ми викладатимемо шарами, промазуючи кожен майонезом. Усі підготовлені інгредієнти викладаємо у такому порядку: картопля, тунець, морква, гриби, огірки, білки, сир та зверху викладаємо жовтки. Готовий салат накриваємо плівкою та ставимо в холодильник на 2-3 години. Перед подачею кільце знімаємо та прикрашаємо салат. З боків салату наносимо трохи майонезу і кріпимо до нього гілочки кропу та трохи кропу зверху. У куточку можна поставити цілі смажені печериці.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…