Прості продукти добре в ньому поєднуються, він з’їдається легко і із задоволенням. Перекусити таким салатом, діставши його з холодильника – це таке задоволення!)
Інгредієнти:
Приготування:
Корейську, несильно гостру моркву нарізаємо, щоб вона була не дуже довгими смужками. Засипаємо одразу в салатник.
Відварені яйця, чистимо, ріжемо дрібними кубиками. Розділяти білки та жовтки не треба.
Також натираємо і сир. Можна плавлений, але зі звичайним твердим особисто мені здається смачнішим. Орієнтуйтеся на свій смак або те, що є.
Крабові палички ріжемо тонкою соломкою або шматочками, як вам зручніше.
Всі продукти засипані в салатник, додаємо пару столових ложок кукурудзи. Трохи солимо до смаку і трохи заправляємо майонезом. Перемішавши, можна одразу ставити на стіл.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…