Сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати святковий салат “Лебединий пух”. Салат з куркою та пекінською капустою дуже легкий, ніжний та смачний.
Інгредієнти:
Маринад:
Приготування:
Нарізаємо цибулю півкільцями
Маринуємо цибулю. У миску кладемо нарізану цибулю, 2 ст.л. цукру, сіль 0.5 ч.л., оцет яблучний 3-4 ст.л. холодна вода 250 мл. Маринуємо 1-1.5 години.
Натираємо на великій тертці картоплю варену 2 шт. і викладаємо на блюдо. Солимо, перчимо на смак і робимо сіточку з майонезу.
Другим шаром кладемо цибулю і робимо тонку сітку з майонезу.
Куряче відварене філе 1 шт. розбираємо на волокна та викладаємо 3 шаром. Солимо, перчимо, майонез.
Далі йдуть яйця 3 шт. варені на великій тертці та майонез.
Наступний шар із нарізаної пекінської капусти та сіточки з майонезу.
Останній шар із твердого сиру 100 г натертим на дрібній тертці. Прикрашаємо сіточкою з майонезу та зеленню.
Наш салат “Лебединий пух” готовий.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…