Нове

Салат “Лебединий пух”: гості у захваті, наскільки він ніжний та повітряний

Сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати святковий салат “Лебединий пух”. Салат з куркою та пекінською капустою дуже легкий, ніжний та смачний.

Інгредієнти:

  • куряче філе 1 шт. (варене)
  • яйця 3 шт.
  • картопля варена 2 шт.
  • капуста пекінська 0,5 качана
  • сир твердий 100 г
  • майонез
  • сіль, перець за смаком
  • цибуля 1 шт.

Маринад:

  • цукор 2 ст.
  • сіль 0,5 ч.л.
  • оцет яблучний 3-4 ст.
  • вода 250 мл

Приготування:

Нарізаємо цибулю півкільцями

Маринуємо цибулю. У миску кладемо нарізану цибулю, 2 ст.л. цукру, сіль 0.5 ч.л., оцет яблучний 3-4 ст.л. холодна вода 250 мл. Маринуємо 1-1.5 години.

Натираємо на великій тертці картоплю варену 2 шт. і викладаємо на блюдо. Солимо, перчимо на смак і робимо сіточку з майонезу.

Другим шаром кладемо цибулю і робимо тонку сітку з майонезу.

Куряче відварене філе 1 шт. розбираємо на волокна та викладаємо 3 шаром. Солимо, перчимо, майонез.

Далі йдуть яйця 3 шт. варені на великій тертці та майонез.

Наступний шар із нарізаної пекінської капусти та сіточки з майонезу.

Останній шар із твердого сиру 100 г натертим на дрібній тертці. Прикрашаємо сіточкою з майонезу та зеленню.

Наш салат “Лебединий пух” готовий.

Нове

Популярне