Нове

Салат «Курка під шубою» на будь-яке свято

Салат Курка під шубою чудово підійде, як для святкового столу, так і для повсякденної трапези. У салаті використовується відварене куряче філе. Салат формується шарами, де курка викладається нижнім шаром, зверху її покривають шари з сиру і яйця, саме від цього і з’явилася така назва. Для кислинки і пікантності в салат додаємо мариновані грибочки, вони чудово доповнюють сухе куряче філе.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 200 г
  • Печериці мариновані – 200 г
  • Сир – 100 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Майонез – 3-4 ст.л.
  • Кріп для подачі
  • Сіль за смаком

Приготування:

  • Куряче філе заздалегідь відваріть до готовності в підсоленій воді. Приблизний час варіння становить 15 хвилин з моменту кипіння води. М’ясо дістаньте з бульйону, остудіть, наріжте невеликими кубиками. Викладіть м’ясо першим шаром салату.
  • Зверху змастіть курку майонезом по всій поверхні.
  • Мариновані гриби дістаньте з маринаду, видаліть прянощі. Гриби наріжте пластинками, викладіть на курку, змастіть майонезом.
  • Яйця відварити “круто”, акуратно відокремте жовтки від білків. Білки натріть на дрібній тертці, покрийте ними печериці, зверху нанести шар майонезу.
  • Твердий сир натріть на дрібній тертці, стружкою присипте білок, також змастіть майонезом.
  • Зверху салат покрийте подрібненими жовтками. Дайте йому постояти 2 години в холодильнику.
  • Перед подачею салат прикрасите маринованими грибами і свіжою зеленню.

Смачного!

Також читайте: САЛАТ “КАПРИЗ” З ПЕЧІНКОЮ: НАЙПОПУЛЯРНІШЕ БЛЮДО В КАФЕ І РЕСТОРАНАХ

Нове

Популярне