Дуже ситний салат з грибами, свининою, морквою і часником. Пікантний смак, запаморочливий аромат, апетитний зовнішній вигляд – це саме цей салатик. Дуже добре підходить для будь-якого святкового столу.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Приготування:
Печериці краще вибирайте коричневі – вони мають більш яскравий смако. М’ясо можна брати будь-яке.
Моркву тремо на тертці для корейської моркви. Розігріваємо олію. У моркву видавлюємо часник, додаємо сіль і цукор, оцет, всі інші спеції. Все це викладаємо на часник і заливаємо розпеченою рослинною олією.
Перемішуємо салат. Якщо є можливість, моркву краще зробити за ніч, до готування салату, щоб вона добре промаринувалося. Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді і смажимо до випаровування рідини.
Додаємо цибулю, порізану тонкими чверть кільцями і обсмажуємо, вливши трохи олії, солимо і перчимо. Остуджуємо. М’ясо ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинній олії, в кінці солимо і перчимо, викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити надлишки олії. Змішуємо всі продукти, додаємо зелень, заправляємо майонезом і подаємо до столу. Можна поставити в холодильник, щоб охолодити. В принципі, салат годі й заправляти майонезом, досить тої олії, що присутня в продуктах. Тому спробуйте без соусу, може вам сподобається.
Також читайте: СМАЧНИЙ САЛАТ З ГРИБАМИ ЗА 10 ХВИЛИН
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…