Сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати святковий салат із печінкою. Салат “Маркіз” – незвичайне поєднання, смачний рецепт.
Інгредієнти:
Приготування:
До майонезу 200 г додаємо 2 зубчики видавленого часнику та чорний мелений перець. Перемішуємо.
Відварюємо до готовності курячу печінку 400 г, охолоджуємо і натираємо на великій тертці.
Викладаємо першим шаром салат і змащуємо майонезом.
Другим шаром мариновані гриби 1 банку (у мене печериці). Нарізаємо на шматочки, викладаємо та змащуємо майонезом.
Третій шар складається із консервованих ананасів 1 банку. Нарізаємо на невеликі шматочки, викладаємо та змащуємо майонезом.
І 4-ий шар натертий сир 200 г на великій тертці. Я нічим не змащувала, але перед подачею на стіл можна прикрасити тонкою сіточкою з майонезу.
Дати салату просочитися в холодильнику кілька годин.
Наш салат із печінкою готовий. Смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…