Салат дійсно дуже смачний, його обов’язково потрібно приготувати на Новий рік.
Інгредієнти:
- Гриби мариновані 300 г
- Відварна куряча грудка
- Відварна морква 1 шт
- Картопля відварна 4-5 шт
- Зелена цибуля 4 гілочки
- Петрушка 2 гілочки
- Мариновані огірки 100 г
- Сир 200 г
- Майонез за смаком
- Сіль перець за смаком
- Кріп 3 гілочки
Приготування:
- Відварити в підсоленій воді курячу грудку, моркву, картоплю.
- Форму 22-24 см. Застелити плівкою.
- Нарізати готове м’ясо, мариновані огірки, зелену цибулю.
- Дно форми викласти грибами, капелюшками вниз. Місцями, між грибами вставити кучеряву петрушку. Засипати нарізаною зеленою цибулею і нарізаною петрушкою.
- Нанести майонезну сітку. Натерти сир на дрібній тертці. Ще раз нанести майонезну сітку.
- Натерти морквину на дрібній тертці. Сіль, перець за смаком. Зверху – нарізане м’ясо. Перець і майонез за смаком. Майонезом затягнути верх.
- Останній шар: огірки і картопля (на велику тертку).
- Причому, картоплю з’єднати з майонезом, дрібно нарізаним кропом, сіль, перець за смаком. Перемішати.
- Затягнути плівкою і відправити в холодильник на ніч.
- За 2 години до подачі салат виставити з холодильника, накрити блюдом, перевернути, зняти форму … і до подачі майже все готово!
Смачного!
Також читайте: САЛАТ РИБА ПІД ШУБОЮ ПО-НОВОМУ. ГОТУЄТЬСЯ ПРОСТІШЕ І СМАК НІЖНІШИЙ