Рецепти

Салат «Фурор» відтіснив на другий план “Олів’є” та “Шубу”, зі столу йде першим

У цьому салаті дивовижно поєднуються пікантна морква, ніжне куряче філе, солодкувата кукурудза та чорнослив, а також свіжий огірок. Він став справжнім відкриттям, тому ділюся рецептом!

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 350 г
  • Морква по-корейськи – 150 г
  • Консервована кукурудза – 150 г
  • Свіжий огірок – 150 г
  • Чорнослив – 100 г
  • Сіль, перець, майонез – до смаку.

Приготування:

Куряче філе вимийте, викладіть у каструлю і відваріть у підсоленій воді до готовності. Остудіть у бульйоні, а потім обсушіть. Підготуйте решту інгредієнтів.

Трохи наріжте моркву, якщо вона занадто довга.

Філе наріжте кубиками або розберіть на волокна.

Обсушіть від розсолу консервовану кукурудзу і додайте в салатник.

Вимийте та обсушіть огірок та чорнослив, наріжте невеликими кубиками.

Додайте до смаку сіль, перець і заправте майонезом.

Перемішайте і можна подавати салат до столу.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…