У цьому салаті дивовижно поєднуються пікантна морква, ніжне куряче філе, солодкувата кукурудза та чорнослив, а також свіжий огірок. Він став справжнім відкриттям, тому ділюся рецептом!
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе вимийте, викладіть у каструлю і відваріть у підсоленій воді до готовності. Остудіть у бульйоні, а потім обсушіть. Підготуйте решту інгредієнтів.
Трохи наріжте моркву, якщо вона занадто довга.
Філе наріжте кубиками або розберіть на волокна.
Обсушіть від розсолу консервовану кукурудзу і додайте в салатник.
Вимийте та обсушіть огірок та чорнослив, наріжте невеликими кубиками.
Додайте до смаку сіль, перець і заправте майонезом.
Перемішайте і можна подавати салат до столу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…