У цьому салаті дивовижно поєднуються пікантна морква, ніжне куряче філе, солодкувата кукурудза та чорнослив, а також свіжий огірок. Він став справжнім відкриттям, тому ділюся рецептом!
Інгредієнти:
- Куряче філе – 350 г
- Морква по-корейськи – 150 г
- Консервована кукурудза – 150 г
- Свіжий огірок – 150 г
- Чорнослив – 100 г
- Сіль, перець, майонез – до смаку.
Приготування:
Куряче філе вимийте, викладіть у каструлю і відваріть у підсоленій воді до готовності. Остудіть у бульйоні, а потім обсушіть. Підготуйте решту інгредієнтів.
Трохи наріжте моркву, якщо вона занадто довга.
Філе наріжте кубиками або розберіть на волокна.
Обсушіть від розсолу консервовану кукурудзу і додайте в салатник.
Вимийте та обсушіть огірок та чорнослив, наріжте невеликими кубиками.
Додайте до смаку сіль, перець і заправте майонезом.
Перемішайте і можна подавати салат до столу.
Смачного!