Нове

Салат “Дубок” з курячої грудки та печериць

Сьогодні я вам хочу показати як приготувати простий, але дуже смачний салат Дубок. Салат готується з доступних і недорогих продуктів, які, швидше за все, вже є у вашому холодильнику.

Салат дубок виходить дуже поживним, смачним і я впевнена, що він сподобається всім без винятку. Приготуйте цей простий делікатес на вечерю і влаштуйте гастрономічне свято всій родині.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 1 шт
  • Печериці – 10 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Майонез – 2 ст. ложки
  • Лавровий лист – 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Петрушка або кріп – кілька листків
  • Черрі – 1 шт
  • Лист салату – 1 шт

Приготування:

На сковороду відправляємо курячі грудки, заливаємо фільтрованою водою.

Воду солимо, додаємо кілька лаврових листочків і варимо до готовності, приблизно 15-20 хвилин. Грудку, що зварилася, дістаємо з бульйону і даємо їй охолонути. Поки грудка остигає нарізаємо цибулю, гриби і обсмажуємо до готовності на сковороді, додавши олію. Смажені цибулю та гриби перекладаємо в миску та додаємо розділене на невеликі шматочки м’ясо курки. У салат відправляємо кілька столових ложок майонезу та ретельно все перемішуємо.

На тарілку кладемо листок салату, на нього ставимо пекарське кільце. Кільце наповнюємо салатом з грудки та печерицями, акуратно розрівнюємо та знімаємо кільце.

Зверху салат Дубок прикрашаємо листочками петрушки, розрізаними томатами черрі і подаємо цю смакоту до столу.

Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!

Нове

Популярне