Сьогодні я вам хочу показати як приготувати простий, але дуже смачний салат Дубок. Салат готується з доступних і недорогих продуктів, які, швидше за все, вже є у вашому холодильнику.
Салат дубок виходить дуже поживним, смачним і я впевнена, що він сподобається всім без винятку. Приготуйте цей простий делікатес на вечерю і влаштуйте гастрономічне свято всій родині.
Інгредієнти:
- Куряча грудка – 1 шт
- Печериці – 10 шт
- Цибуля – 1 шт
- Майонез – 2 ст. ложки
- Лавровий лист – 2 шт
- Сіль за смаком
- Петрушка або кріп – кілька листків
- Черрі – 1 шт
- Лист салату – 1 шт
Приготування:
На сковороду відправляємо курячі грудки, заливаємо фільтрованою водою.
Воду солимо, додаємо кілька лаврових листочків і варимо до готовності, приблизно 15-20 хвилин. Грудку, що зварилася, дістаємо з бульйону і даємо їй охолонути. Поки грудка остигає нарізаємо цибулю, гриби і обсмажуємо до готовності на сковороді, додавши олію. Смажені цибулю та гриби перекладаємо в миску та додаємо розділене на невеликі шматочки м’ясо курки. У салат відправляємо кілька столових ложок майонезу та ретельно все перемішуємо.
На тарілку кладемо листок салату, на нього ставимо пекарське кільце. Кільце наповнюємо салатом з грудки та печерицями, акуратно розрівнюємо та знімаємо кільце.
Зверху салат Дубок прикрашаємо листочками петрушки, розрізаними томатами черрі і подаємо цю смакоту до столу.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!