Пропоную приготувати рецепт популярної страви – Ризотто, але ми його зробимо у варіанті light – страва готується простіше, набагато дешевша за ціною оригіналу, за смаком – впевнений, залишитеся задоволені.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібними кубиками нарізаємо невелику цибулину і обсмажуємо в каструлі на оливковій олії. Як тільки цибуля трохи обсмажилася, додаємо в каструлю рис (рис за бажанням можна попередньо промити і просушити). Рис обсмажуємо буквально хвилину-півтори, наливаємо біле вино і трохи збільшуємо вогонь. У каструлю також наливаємо трохи курячого бульйону, за смаком перчимо і перемішуємо. Додаємо в ризотто шафран, до смаку солимо і перемішуємо. Як тільки рис наполовину звариться ріжемо копчене філе на невеликі кубики і відправляємо в каструлю. Додаємо в рис 100 мл жирних вершків і курячий бульйон (ризотто повинен бути трохи рідкуватий). Доводимо до кипіння, пробуємо, щоб рис повністю зварився та знімаємо каструлю з вогню.
Відправляємо в каструлю шматочок вершкового масла, одну столову ложку плавленого сиру і перемішуємо. Апетитне ризотто викладаємо на тарілку, прикрашаємо листочками свіжого базиліка і збризкуємо оливковою олією.
Яскраве, апетитне та дуже смачне ризотто подаємо на стіл та насолоджуємося смаком страви. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…