Пропоную приготувати рецепт популярної страви – Ризотто, але ми його зробимо у варіанті light – страва готується простіше, набагато дешевша за ціною оригіналу, за смаком – впевнений, залишитеся задоволені.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібними кубиками нарізаємо невелику цибулину і обсмажуємо в каструлі на оливковій олії. Як тільки цибуля трохи обсмажилася, додаємо в каструлю рис (рис за бажанням можна попередньо промити і просушити). Рис обсмажуємо буквально хвилину-півтори, наливаємо біле вино і трохи збільшуємо вогонь. У каструлю також наливаємо трохи курячого бульйону, за смаком перчимо і перемішуємо. Додаємо в ризотто шафран, до смаку солимо і перемішуємо. Як тільки рис наполовину звариться ріжемо копчене філе на невеликі кубики і відправляємо в каструлю. Додаємо в рис 100 мл жирних вершків і курячий бульйон (ризотто повинен бути трохи рідкуватий). Доводимо до кипіння, пробуємо, щоб рис повністю зварився та знімаємо каструлю з вогню.
Відправляємо в каструлю шматочок вершкового масла, одну столову ложку плавленого сиру і перемішуємо. Апетитне ризотто викладаємо на тарілку, прикрашаємо листочками свіжого базиліка і збризкуємо оливковою олією.
Яскраве, апетитне та дуже смачне ризотто подаємо на стіл та насолоджуємося смаком страви. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…