Пропоную приготувати рецепт популярної страви – Ризотто, але ми його зробимо у варіанті light – страва готується простіше, набагато дешевша за ціною оригіналу, за смаком – впевнений, залишитеся задоволені.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібними кубиками нарізаємо невелику цибулину і обсмажуємо в каструлі на оливковій олії. Як тільки цибуля трохи обсмажилася, додаємо в каструлю рис (рис за бажанням можна попередньо промити і просушити). Рис обсмажуємо буквально хвилину-півтори, наливаємо біле вино і трохи збільшуємо вогонь. У каструлю також наливаємо трохи курячого бульйону, за смаком перчимо і перемішуємо. Додаємо в ризотто шафран, до смаку солимо і перемішуємо. Як тільки рис наполовину звариться ріжемо копчене філе на невеликі кубики і відправляємо в каструлю. Додаємо в рис 100 мл жирних вершків і курячий бульйон (ризотто повинен бути трохи рідкуватий). Доводимо до кипіння, пробуємо, щоб рис повністю зварився та знімаємо каструлю з вогню.
Відправляємо в каструлю шматочок вершкового масла, одну столову ложку плавленого сиру і перемішуємо. Апетитне ризотто викладаємо на тарілку, прикрашаємо листочками свіжого базиліка і збризкуємо оливковою олією.
Яскраве, апетитне та дуже смачне ризотто подаємо на стіл та насолоджуємося смаком страви. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…