Цей овочевий соус дає рибі чудовий смак. Соус готується дуже легко і швидко, тому що нічого попередньо запікати чи обсмажувати не треба, використовую сирі овочі. Так можна готувати будь-яку нежирну рибу, покажу на прикладі минтаю. За рахунок соусу минтай виходить соковитим, ароматним та дуже смачним. Рибу можна готувати на плиті або в духовці.
Інгредієнти:
Приготування:
У розмороженого минтаю видаляємо начинки, кожну тушку ділимо на кілька шматків. Посипаємо з усіх боків сіллю, перцем і обсмажуємо з двох сторін в олії на сильному вогні.
У чашу блендера відправляємо нарізані помідори.
Додаємо нарізаний солодкий перець та часник.
Цибулю нарізаємо на середні скибочки, відправляємо в чашу, солимо і перчимо.
Добре подрібнюємо та отримуємо дуже ароматний овочевий соус. Він дасть рибі соковитість та відмінний смак.
Обсмажений минтай заливаємо соусом, закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 20 хвилин (вогонь трохи більший за мінімальний).
При тушкуванні овочевий соус змінює колір, стає яскравішим, густішим і в нього чудовий смак. Минтай за рахунок овочевого соусу виходить дуже соковитим, ніжним, ароматним та смачним. Рибу з овочами посипаємо петрушкою і подаємо на стіл із улюбленим гарніром.
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…