Нове

Риба в соусі на плиті (швидкий та смачний соус зі свіжих овочів)

Цей овочевий соус дає рибі чудовий смак. Соус готується дуже легко і швидко, тому що нічого попередньо запікати чи обсмажувати не треба, використовую сирі овочі. Так можна готувати будь-яку нежирну рибу, покажу на прикладі минтаю. За рахунок соусу минтай виходить соковитим, ароматним та дуже смачним. Рибу можна готувати на плиті або в духовці.

Інгредієнти:

  • 950 г минтаю
  • 4 помідори (невеликі)
  • 1 цибуля
  • 1/2 шт. солодкого перцю
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

У розмороженого минтаю видаляємо начинки, кожну тушку ділимо на кілька шматків. Посипаємо з усіх боків сіллю, перцем і обсмажуємо з двох сторін в олії на сильному вогні.

У чашу блендера відправляємо нарізані помідори.

Додаємо нарізаний солодкий перець та часник.

Цибулю нарізаємо на середні скибочки, відправляємо в чашу, солимо і перчимо.

Добре подрібнюємо та отримуємо дуже ароматний овочевий соус. Він дасть рибі соковитість та відмінний смак.

Обсмажений минтай заливаємо соусом, закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 20 хвилин (вогонь трохи більший за мінімальний).

При тушкуванні овочевий соус змінює колір, стає яскравішим, густішим і в нього чудовий смак. Минтай за рахунок овочевого соусу виходить дуже соковитим, ніжним, ароматним та смачним. Рибу з овочами посипаємо петрушкою і подаємо на стіл із улюбленим гарніром.

Смачного!!!

Нове

Популярне