Таким способом будь-яка риба виходить соковита і дуже смачна. Готую так минтай, тріску, хек, камбалу, скумбрію і горбушу. Готується вона дуже просто і швидко, попередньо обсмажувати або відварювати нічого не потрібно. Додаю улюблені овочі, спеції і через 25 хвилин смачна страва готова.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю нарізаємо півкільцями або пір’ям, як у мене. Зубчики часнику просто тиснемо ножем. Відправляємо все в сковороду в олію, трохи солимо і посипаємо улюбленими спеціями (у мене суха суміш аджика, в ній різний перець, коріандр, сушена зелень, хмелі-сунелі).
Моркву нарізаємо тонкими кружечками і розподіляємо на цибулі з часником.
Помідори подрібнюємо кружечками, додаємо на моркву, посипаємо сіллю і сумішшю аджики. Ця суміш чудово підходить і до риби, і до м’яса.
Солодкий перець нарізаємо на середні кубики і викладаємо в сковороду. Знову трохи солі і спецій.
Для страви підходить будь-яка риба. У мене заморожені стейки тріски. Рибу трохи розморожуємо, видаляємо все, що не подобається, промиваємо і викладаємо на овочеву подушку.
Зверху рибу посипаємо сіллю, спеціями. Додаємо шматочки вершкового масла на рибу і ще трохи олії на овочі. Накриваємо кришкою, ставимо на повільний вогонь і після того, як знизу почнеться шипіння, готуємо 25 хвилин. Воду в сковороду не додаємо.
Від овочів і риби виділяється сік, який перетворюється у смачний бульйон. Блюдо пахне чудово.
Готову рибу посипаємо петрушкою і відразу подаємо на стіл з улюбленим гарніром. Риба просочується соками від овочів, смаком овочів, вершкового масла і виходить соковита, ніжна і неймовірно смачна.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…