Інгредієнти:
Приготування:
Порубайте петрушку, м’яту та цибулю. Змішайте зелень, подрібнений часник, оливкову олію, сіль та перець.
Розкотіть тісто і розподіліть по ньому цю суміш. Скачайте рулет. Гострим ножем розріжте рулет на рівні частини товщиною 6-10 мм.
Перекладіть маленькі рулетики на пергамент і 15 хвилин випікайте у розігрітій до 200 °C духовці. Готова випічка має підрум’янитися і стати пишніше.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…