Нове

Рулетики з кабачків з сирною начинкою і помідорами

Рецепт дуже смачних рулетиків з кабачків з сирною начинкою. Рулети готуються на основі кабачкових смужок, які смажаться в яєчному клярі. Яйце робить кабачки щільніше, а також надають їм красиву рум’яну скоринку. Ніжну сирну начинку чудово доповнюють соковитий помідор і пікантний часник, виходить суміш із завершеним смаком, яка ідеально підходить до кабачків. Рулетики дуже красиво виглядають на столі, їх легко можна подати на свято в якості закуски.

Інгредієнти:

  • Кабачки середні – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир – 100 г
  • Майонез – 2-3 ст.л.
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Зелень – невеликий пучок
  • Помідор – 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Борошно – для панірування кабачків

Приготування:

Кабачки наріжте довгими тонкими слайдами, присипте їх сіллю з двох сторін, дайте постояти 5-10 хвилин, щоб овоч пустив сік.

Після кожну смужку злегка промокніть серветкою, прибираючи зайву вологу. По черзі опустіть кабачки в борошно з двох сторін.

Яйця розбийте в тарілку, розколотіть віночком до однорідності, посоліть. Паніровані в борошні смужки опустіть в яєчну суміш з обох сторін. Смужки підніміть вгору, щоб стік зайвий яєчний шар.

Заздалегідь встановіть на вогонь сковороду, розігрійте на поверхні олію, покладіть кабачки. Смажте їх з двох сторін на середньому вогні до придбання легкої рум’яності. Після смаження викладіть кабачки на серветку, видаляючи верхній маслянистий шар.

Окремо приготуйте начинку. Твердий сир натріть на середній терці, з’єднайте з подрібненою зеленню і часником, додайте майонез, сіль, перець. Майонез при бажанні можна замінити сметаною.

Суміш ретельно перемішайте, отримуючи густу сирну масу.

Помідор розрізати на дві половинки, маленькою ложечкою видаліть соковиту внутрішню частину з насінням. Щільні долі томата наріжте дрібними кубиками.

Смужки кабачків викладіть на рівну поверхню, на один край укладіть невелику кількість сирної начинки, її можна злегка розмазати по смужці.

Зверху на начинку помістіть кубики томатів.

Зкрутіть кабачки в щільні рулети. Щоб вони добре тримали свою форму і не розпадалися, їх можна зафіксувати зубочисткою.

Готові рулети охолодіть в холодильнику, після подайте на стіл.

Смачного!

Нове

Популярне