Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки наріжте вздовж тонкими смужками. Посоліть, поперчіть і змастіть олією.
Викладіть кабачки на деко в один шар. Запікайте приблизно 10-15 хвилин при температурі 200 °С, щоб вони стали м’якими.
Достаньте овочі з духовки та залиште на 5 хвилин.
Наріжте сир невеликими плоскими шматочками, бекон — тонкими скибочками. Викладіть на кабачки. Загорніть рулетики і скріпіть краї зубочистками.
Викладіть у змащену олією форму і запікайте ще 5 хвилин, щоб сир почав плавитись.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…