Інгредієнти:
- Кабачки – 2-3 штуки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Рослинна олія – 3-4 ст. ложки
- Сир – 150 г
- Бекон – 100 г
Приготування:
Кабачки наріжте вздовж тонкими смужками. Посоліть, поперчіть і змастіть олією.
Викладіть кабачки на деко в один шар. Запікайте приблизно 10-15 хвилин при температурі 200 °С, щоб вони стали м’якими.
Достаньте овочі з духовки та залиште на 5 хвилин.
Наріжте сир невеликими плоскими шматочками, бекон — тонкими скибочками. Викладіть на кабачки. Загорніть рулетики і скріпіть краї зубочистками.
Викладіть у змащену олією форму і запікайте ще 5 хвилин, щоб сир почав плавитись.
Смачного!