Цей рецепт закуски легко приготувати. Обсмажені баклажани з начинкою всередині з’їдають відразу, як тільки скуштують хоч шматочок.
Смак цікавий і у вас є чудова нагода здивувати гостей цікавим частуванням.
Інгредієнти:
Приготування:
Миємо та нарізаємо баклажани. Ріжемо вздовж пластинками не більше 0.5 см завтовшки.
Злегка солимо і обсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю олії. Обсмажити треба з двох сторін до легкої смаженої скоринки. Щоб прибрати зайву олію, можна обсмажені баклажани зі сковорідки викласти на серветки чи паперові рушники.
Робимо начинку. На дрібній терці тремо сир. Дрібно подрібнюємо горіхи. Перемішуємо горіхи із сиром. Пропускаємо через прес часник, а м’якуш помідора ріжемо дрібним кубиком. Змішуємо разом усі інгредієнти.
Начинку викладаємо приблизно по 1 чайній ложці на кожну пластину та акуратно згортаємо рулетиком. Укладаємо їх красиво на тарілку, впритул один до одного. Можна прикрасити листочками свіжої зелені.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…