Смачні рибні рулетики з рибного філе, крабових паличок та сиру.
Інгредієнти:
Приготування:
Кількість інгредієнтів тут ви підбираєте самостійно. Підготовляємо все за списком та готуймо.
Нам знадобиться рибне філе. У мене філе минтаю, для нашого рецепту воно підійде відмінно. Шматки у мене великі, я розрізала кожне філе на дві частини. Рибку я трохи відбила, щоб шматочки стали більш плоскими та рівномірними. Рибне філе солимо, змащуємо улюбленими спеціями та майонезом з одного боку (можна сметаною).
На частину змащену майонезом викладаємо розгорнуту крабову паличку. На край крабової палички трохи тертого сиру та зелені (у мене зелена цибуля).
Загортаємо крабову паличку з начинкою в рибне філе, закріплюємо шпажкою, щоб рулет не розвалився під час випікання.
Викладаємо готові рибні рулетики на лист. Змащуємо майонезом чи сметаною. Зверху посипаємо панірувальними сухарями. Ставимо запікатись у розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.
Ось і готове наше смачне рибне блюдо. Дуже смачно, ніжно та корисно. З картопляним пюре або рисом просто смакота. Також ця страва з риби – відмінний варіант на святковий стіл.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…