Готуємо дуже ситну, ніжну та корисну вечерю. Куряча печінка відмінно підходить людям, що сидять на дієті, адже в ній є мінімум калорій. При цьому вона багата на білок, вітаміни А, Е, С, залізо і селен. Тільки печінка обов’язково має бути свіжою, тому що їй властиво накопичення токсичних речовин.
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування:
Печінку промиваємо, очищаємо від плівок та прожилок. Нарізаємо цибулю і разом з печінкою прокручуємо через м’ясорубку. Після відправляємо туди яйця, наливаємо молоко, просіюємо борошно, додаємо сіль, перець та часник. Перемішуємо. Додаємо олію і ще раз перемішуємо. На лист стелимо силіконовий килимок і наливаємо нашу масу. Запікаємо у духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Готуємо начинку. Дрібно нарізаємо цибулю та натираємо моркву. Обсмажуємо цибулю з морквою до м’якості. Заздалегідь відварюємо і дрібно нарізаємо яйця. У мисці змішуємо обсмажену цибулю, моркву, яйця, сметану, сіль, перець. Викладаємо на печінковий лист і згортаємо в рулет.
Тримаємо пару годин у холодильнику, щоб рулет просочився. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…