Готуємо дуже ситну, ніжну та корисну вечерю. Куряча печінка відмінно підходить людям, що сидять на дієті, адже в ній є мінімум калорій. При цьому вона багата на білок, вітаміни А, Е, С, залізо і селен. Тільки печінка обов’язково має бути свіжою, тому що їй властиво накопичення токсичних речовин.
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування:
Печінку промиваємо, очищаємо від плівок та прожилок. Нарізаємо цибулю і разом з печінкою прокручуємо через м’ясорубку. Після відправляємо туди яйця, наливаємо молоко, просіюємо борошно, додаємо сіль, перець та часник. Перемішуємо. Додаємо олію і ще раз перемішуємо. На лист стелимо силіконовий килимок і наливаємо нашу масу. Запікаємо у духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Готуємо начинку. Дрібно нарізаємо цибулю та натираємо моркву. Обсмажуємо цибулю з морквою до м’якості. Заздалегідь відварюємо і дрібно нарізаємо яйця. У мисці змішуємо обсмажену цибулю, моркву, яйця, сметану, сіль, перець. Викладаємо на печінковий лист і згортаємо в рулет.
Тримаємо пару годин у холодильнику, щоб рулет просочився. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…