Пропоную приготувати рулет з лаваша з тунцем. Рулет стане прикрасою святкового столу і хорошим перекусом протягом дня. Існує велика кількість варіантів рулетів. Пробуйте і експериментуйте, це дуже смачно.
Інгредієнти:
- Лаваш – 1 лист
- Тунець – 1 банка
- Яйця – 2 шт
- Сир – 100 г
- Зелень
- Сметана – 80 г
- Гірчиця за смаком
- Сіль
- Перець
Приготування:
Готуємо всі інгредієнти для рулету з лаваша.
Для початку приготуємо соус для рулету. Змішуємо 80 г сметани, додаємо гірчицю за смаком, сіль і перець. Перемішуємо.
Змащуємо лист лаваша соусом.
Для начинки нам знадобиться 1 банка тунця. Якщо у вас тунець шматочками, як у мене, розминаємо його.
Розподіляємо тунець по лавашу.
2 варені яйця натираємо на дрібній тертці. Натерте яйце розподіляємо поверх тунця.
100 г сиру натираємо на великій тертці і розподіляємо по верх яєць. Посипаємо все подрібненою зеленню (зелена цибуля, кріп).
Тепер звертаємо лаваш рулетом. Можна прибрати в холодильник для просочення або відразу нарізати і подавати на стіл.
Рулет з лаваша з тунцем виходить чудовим, смачним, яскравим і небанальним. Супер варіант на святковий стіл.
Смачного!