Поєднання грибів, курки і сметани – дуже популярне в різних стравах, завжди смачне і безпрограшне. Пропонуємо рецепт рулету з лаваша з начинкою на основі даних компонентів. Як м’ясо беремо відварене куряче філе, печериці смажимо разом з цибулею, для свіжості додаємо в начинку зелень. Сметану можна замінити майонезом. Лаваш просочується соковитою начинкою, виходить м’яким і смачним, дуже апетитно виглядає в розрізі.
Інгредієнти:
Приготування:
Половину головки цибулі очистіть від лушпиння, овоч наріжте дрібними кубиками, обсмажте в невеликій кількості олії 3-4 хвилини до напівпрозорості і легкої золотистості.
Печериці ретельно вимийте, наріжте на шматочки або пластинки середнього розміру, закиньте до цибулі. Смажте гриби разом з цибулею приблизно 5-7 хвилин до повного випаровування грибного соку, періодично перемішуючи. Суміш присипте сіллю і перцем, після смаження повністю остудіть.
Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності. Приблизний час варіння – 20 хвилин після кипіння рідини. М’ясо остудіть в бульйоні, після наріжте невеликими кубиками або розберіть руками на волокна. Куряче філе з’єднайте з цибулею і грибами в одній ємності.
Свіжий кріп і петрушку промийте, дрібно наріжте, додайте в основний склад. Суміш заправте сметаною, присипте сіллю і меленим перцем за смаком.
Ретельно перемішайте, щоб сметана обволокла кожен елемент.
На рівну поверхню викладіть тонкий лист лаваша, зверху нанесіть приготовлену начинку, розподіляючи її по всій поверхні рівним шаром.
Лаваш з начинкою скрутіть в щільний рулет. Обгорніть його харчовою плівкою і поставте на 2-3 години в холодильник.
Через деякий час рулет наріжте на порційні шматочки, подайте на стіл.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…