Бісквітний рулет з шоколадом і джемом в глазурі шоколаду. Рулет повітряний, ніжний та смачний. Приготувати просто, швидко та апетитно.
Інгредієнти:
Для шоколадної глазурі:
Приготування:
Рулет простий та швидкий у приготуванні. Тертий шоколад надає бісквітному тісту особливий смак і аромат, а варення чи джем робить рулет ще смачнішим. Рулет покриваємо шоколадною глазур’ю за бажанням.
Яйця поділяємо на жовтки та білки у різні чаші.
У білки додаємо щіпку солі та збиваємо до пишної піни.
Додаємо частинами цукор у білкову піну та збиваємо у стійку масу.
Додаємо жовтки та розмішуємо міксером на повільних обертах.
Борошно просіюємо через дрібне сито.
Шоколад натираємо на середній тертці.
Додаємо борошно в яєчну суміш і розмішуємо.
Додаємо тертий шоколад та обережно перемішуємо.
Деко застилаємо пергаментом і викладаємо тісто, розрівнюємо.
Духовку заздалегідь розігріваємо до 180 ° С, випікаємо бісквітне тісто 12-15 хвилин.
Спечене бісквітне тісто дістаємо з духовки, викладаємо на робочу поверхню і згортаємо рулетом разом із пергаментом.
Ще трохи теплий рулет розгортаємо, відокремлюємо пергамент.
Бісквіт покриваємо варенням або джемом і згортаємо рулетом.
Шоколад із вершковим маслом розтоплюємо на водяній бані, розмішуємо до однорідного стану та покриваємо рулет шоколадною глазур’ю.
Рулет ставимо в холодильник, щоб застигла глазур. Перед тим як подати до чаю, розрізаємо на частини.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…