Бісквітний рулет з шоколадом і джемом в глазурі шоколаду. Рулет повітряний, ніжний та смачний. Приготувати просто, швидко та апетитно.
Інгредієнти:
Для шоколадної глазурі:
Приготування:
Рулет простий та швидкий у приготуванні. Тертий шоколад надає бісквітному тісту особливий смак і аромат, а варення чи джем робить рулет ще смачнішим. Рулет покриваємо шоколадною глазур’ю за бажанням.
Яйця поділяємо на жовтки та білки у різні чаші.
У білки додаємо щіпку солі та збиваємо до пишної піни.
Додаємо частинами цукор у білкову піну та збиваємо у стійку масу.
Додаємо жовтки та розмішуємо міксером на повільних обертах.
Борошно просіюємо через дрібне сито.
Шоколад натираємо на середній тертці.
Додаємо борошно в яєчну суміш і розмішуємо.
Додаємо тертий шоколад та обережно перемішуємо.
Деко застилаємо пергаментом і викладаємо тісто, розрівнюємо.
Духовку заздалегідь розігріваємо до 180 ° С, випікаємо бісквітне тісто 12-15 хвилин.
Спечене бісквітне тісто дістаємо з духовки, викладаємо на робочу поверхню і згортаємо рулетом разом із пергаментом.
Ще трохи теплий рулет розгортаємо, відокремлюємо пергамент.
Бісквіт покриваємо варенням або джемом і згортаємо рулетом.
Шоколад із вершковим маслом розтоплюємо на водяній бані, розмішуємо до однорідного стану та покриваємо рулет шоколадною глазур’ю.
Рулет ставимо в холодильник, щоб застигла глазур. Перед тим як подати до чаю, розрізаємо на частини.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…