Такий оригінальний рулет з лаваша з сардиною виходить дуже смачним і неймовірно апетитним.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку підготуємо інгредієнти. Одну баночку сардин в олії розминаємо вилкою. Попередньо всю рідину зливаємо. Подрібнюємо ножем пучок петрушки.
Три варені яйця тремо на великій тертці. 100 г сиру тремо на дрібній тертці.
Беремо приблизно 150 г майонезу і видавлюємо в нього через прес 2-3 зубчики часнику. Усе перемішуємо.
Складаємо рулет. Кладемо перший лист лаваша і змащуємо його підготовленим майонезом із часником. Зверху посипаємо подрібненою петрушкою. Замість петрушки можна використовувати кріп або зелену цибулю. На петрушку викладаємо рівномірним шаром тертий сир.
Все накриваємо другим лавашем. Його точно також змащуємо майонезом із часником. Викладаємо підготовлену сардину. Розподіляємо по всій поверхні. Замість сардини можна використовувати будь-яку іншу консервовану рибу в олії.
Все накриваємо третім листом лаваша. Змащуємо його майонезом із часником.
Зверху викладаємо терті яйця, рівномірно розподіляючи їх по всьому лавашу.
Все скручуємо у щільний рулет. Для рулету знадобилося 3 листи тонкого лаваша по 100 г кожен.
Приготовлений рулет замотуємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на 1-2 години.
Готовий рулет дістаємо з холодильника та нарізаємо порційними шматками.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…