Такі батончики ніколи не залишаються поза увагою, виходять дуже смачні, незвичайні на смак і поживні. Готуються легко, просто і без зайвого клопоту.
Інгредієнти:
Приготування:
Викладаємо арахісову пасту в миску, додаємо подрібнене печиво і добре все перемішуємо лопаткою (маса повинна вийти дуже щільною).
З отриманої маси формуємо невеликі батончики, викладаємо на блюдо і відправляємо в морозильну камеру на 1-2 години.
Беремо чисту невелику миску, викладаємо темний шоколад і розтоплюємо його.
Потім у розтоплений шоколад вливаємо олію і добре перемішуємо ложкою.
Далі беремо по одному батончику і добряче вмочуємо в розтопленому шоколаді. І відправляємо підготовлені батончики у холодильник до застигання шоколаду.
Виймаємо з холодильника та за бажанням прикрашаємо зверху молочним шоколадом.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…