Сьогодні пропоную Вам швидкий, легкий і дуже смачний рецепт яблучного пирога. Виходить ніжний, ароматний і немов тане в роті!
Інгредієнти:
Тісто
Крем
Приготування:
У глибоку миску розбиваємо яйце і збиваємо міксером, підсипаючи цукор. Кладемо вершкове масло та збиваємо міксером, підливаючи питний йогурт. Просіюємо борошно з розпушувачем і знову змішуємо міксером.
Форму 18 см змащуємо олією, викладаємо тісто і вирівнюємо.
У миску вливаємо білок, збиваємо міксером, підсипаючи цукор (до білої маси).
У чисту миску вливаємо жовток, всипаємо цукор і розмішуємо віночком.
Кладемо сметану, борошно і розмішуємо віночком.
Викладаємо збиті яєчні білки та перемішуємо.
У форму на тісто викладаємо часточки яблука та заливаємо кремом.
Розрівнюємо та випікаємо 40 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…