Сьогодні пропоную Вам швидкий, легкий і дуже смачний рецепт яблучного пирога. Виходить ніжний, ароматний і немов тане в роті!
Інгредієнти:
Тісто
Крем
Приготування:
У глибоку миску розбиваємо яйце і збиваємо міксером, підсипаючи цукор. Кладемо вершкове масло та збиваємо міксером, підливаючи питний йогурт. Просіюємо борошно з розпушувачем і знову змішуємо міксером.
Форму 18 см змащуємо олією, викладаємо тісто і вирівнюємо.
У миску вливаємо білок, збиваємо міксером, підсипаючи цукор (до білої маси).
У чисту миску вливаємо жовток, всипаємо цукор і розмішуємо віночком.
Кладемо сметану, борошно і розмішуємо віночком.
Викладаємо збиті яєчні білки та перемішуємо.
У форму на тісто викладаємо часточки яблука та заливаємо кремом.
Розрівнюємо та випікаємо 40 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…