Сьогодні я хочу запропонувати дуже смачні баклажани. Рецепт дуже швидкий та простий.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажан нарізаємо на пластини (не дуже тонко), солимо і залишаємо на 10 хвилин. Потім промиваємо під водою і промокуємо паперовими рушниками.
До майонезу 2 ст. л. додаємо сухий часник, прованські трави, чорний перець до смаку і перемішуємо.
На деко викладаємо папір змащуємо рослинною олією. Викладаємо баклажани та змащуємо соусом.
Зверху посипаємо тертим сиром 100 г. Запікаємо при 200 ° C приблизно 15 хвилин.
Наші баклажани готові. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…