Сьогодні я хочу запропонувати дуже смачні баклажани. Рецепт дуже швидкий та простий.
Інгредієнти:
- баклажан 1 великий
- сир 100 г
- майонез чи сметана 2 ст.л.
- сухий часник, прованські трави, чорний перець за смаком
- сіль
Приготування:
Баклажан нарізаємо на пластини (не дуже тонко), солимо і залишаємо на 10 хвилин. Потім промиваємо під водою і промокуємо паперовими рушниками.
До майонезу 2 ст. л. додаємо сухий часник, прованські трави, чорний перець до смаку і перемішуємо.
На деко викладаємо папір змащуємо рослинною олією. Викладаємо баклажани та змащуємо соусом.
Зверху посипаємо тертим сиром 100 г. Запікаємо при 200 ° C приблизно 15 хвилин.
Наші баклажани готові. Смачного!