Рецепт нескладний та повторити його зможе практично кожен.
Обов’язково приготуйте цю страву за рецептом – впевнений, вам і вашим гостям дуже сподобається.
Інгредієнти:
Приготування:
Тонкими півкільцями нарізаємо цибулю і відправляємо на сковороду. Зверху цибульку обпалюємо газовим пальником і, додавши трохи рослинної олії, обсмажуємо 1-2 хвилини. Нарізане листя капусти відправляємо в миску, додаємо кукурудзу і нарізану дрібними кубиками ковбасу. Очищаємо від шкірки огірок, нарізаємо дрібними кубиками та відправляємо в миску із салатом. Додаємо дрібно нарізані в’ялені томати та петрушку з кропом. В ароматний салат додаємо дрібно нарізані яйця і обсмажену цибулю.
Приготуємо до салату заправлення. Змішуємо майонез, сметану, гірчицю, додаємо з банки консервованої кукурудзи трохи соку, за смаком перчимо, солимо і наливаємо 30 мл рослинної олії. На дрібній тертці натираємо один зубчик часнику і все добре перемішуємо. Приготованим соусом заправляємо салат, до смаку солимо і добре перемішуємо.
Свіжий та апетитний салат подаємо на стіл та насолоджуємося смаком. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…