Ватрушки – це класичний український десерт, який завжди викликає посмішки на обличчях. Цей рецепт дозволяє створити смачні, ніжні та ароматні ватрушки, які будуть чудовим доповненням до будь-якого сніданку, перекусу або чаю. Вони легко приготовляються і прекрасно підходять для того, щоб подарувати смак свята вашим близьким. Спробуйте цей рецепт ватрушок, і ви отримаєте незабутнє кулінарне задоволення!
Інгредієнти:
Для тіста знадобиться:
Для начинки потрібні:
Приготування:
Маргарин порубати ножем. Борошно змішати з розпушувачем і додати до маргарину, перемішати. До розсипчастої маси додати кефір. Тісто акуратно зібрати, а не вимішувати. Готове тісто розділити на 3 шари та залишити в холодильнику на 1 годину. М’який сир розтерти з цукром і ваніліном. Білок збити в круту піну та обережно ввести у масу. Тісто розкотити в прямокутники (товщина 3 мм), розподілити по поверхні масу, скрутити в рулет і розрізати на круасани. Викласти на пергамент, покритий папером. Змазати жовтком і запекти 30-35 хв при 180°.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…