Продукти прості, морочитися з приготуванням не потрібно.
Отже, ділюся рецептом із задоволенням. Може, і вам він сподобається.
Інгредієнти:
- Печериці 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 велика або 2 середніх
- Сир 200 г
- Кукурудза 1 банка
- Майонез, сіль.
Приготування:
- Беремо цибулю, дрібно нарізаємо на кубики і обсмажуємо до напівготовності.
- Тут же ріжемо печериці на кубики. Загалом, нарізка може бути будь-яка, яка вам подобається.
- Додаємо гриби в сковороду з цибулею та доводимо ці два інгредієнти до готовності.
- Викладаємо все у миску.
- Беремо твердий сир і тремо його на середній терці. Сиру можна покласти якомога більше. Буде тільки смачніше.
- Поки гриби та цибуля теплі, закладаємо до них сир і одразу ретельно перемішуємо, щоб сир трохи розплавився. Це буде дуже смачно)
- Потім беремо солодку консервовану кукурудзу, зливаємо всю рідину і додаємо апетитні жовті ядерця до інших продуктів.
- Перемішуємо все ретельно, трохи підсолюємо та заправляємо майонезом.
- Викладаємо в салатник та для прикраси, зверху посипаємо тертим сиром.
Салат готовий