Інгредієнти:
Приготування:
У мисці з’єдную яйце, жовток, цукор, ванільний цукор, дрібку солі. Добре перемішую і трохи збиваю віночком. Вливаю олію і натираю цедру 1/3 апельсина (можна лимона).
Всипаю трохи борошна та розпушувач. Замішую дуже в’язке та однорідне тісто.
А тепер по трохи підмішую борошно, що залишилося. Присипаю стіл борошном, що залишилося, і підмішую його в тісто.
Борошна може знадобитися трохи більше або менше. Головне додавати його поступово. Готове тісто буде м’яким, нелипким, пластичним.
Тісто поділяю на 4 частини, кожну розкочую в джгут. Зверху притискаю і поділяю на шматочки довжиною близько 4 см.
З усієї порції тіста виходить 1 деко печива.
Випікати печиво потрібно при 180 ° С – 15 … 17 хвилин.
Печиво трохи підрум’яниться знизу. З духовки воно буде м’яким, під час остигання підсохне. Не перетримайте.
Ще гарячим, присипаю печиво цукровою пудрою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…