Соковиті, апетитні кабачки з м’ясом, доповнені соусом – це просто фантастика та смачне свято живота для всіх та кожного! Приготуйте! Вам сподобається!
Інгредієнти:
Приготування:
На рослинній олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю та стебло селери. Фарш солимо, посипаємо перцем, додаємо щіпку цукру і наливаємо пару столових ложок соєвого соусу. Обсмажену цибулю і селеру (без олії) відправляємо в миску з фаршем, додаємо приправу для м’яса і все ретельно перемішуємо. Товстими кружальцями нарізаємо кабачки і чергуючи кружечки кабачка і фаршу викладаємо пірамідку. Пірамідки перекладаємо “лежачи” у форму для запікання.
Залишки кабачків нарізаємо на невеликі кубики і, на олії, що залишилася після обсмажування цибулі, обсмажуємо на сковороді. Додаємо гілочку розмарину та зубчик часнику. У сковороду додаємо борошно, холодне молоко і все ретельно перемішуємо. Соусом заливаємо пірамідки та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. Через 45 хвилин кабачки посипаємо тертим сиром і ще на 4 хвилини відправляємо в духовку.
Апетитні кабачки з соусом викладаємо на тарілку, посипаємо зеленим цибулькою і подаємо до столу. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…