Соковиті, апетитні кабачки з м’ясом, доповнені соусом – це просто фантастика та смачне свято живота для всіх та кожного! Приготуйте! Вам сподобається!
Інгредієнти:
Приготування:
На рослинній олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю та стебло селери. Фарш солимо, посипаємо перцем, додаємо щіпку цукру і наливаємо пару столових ложок соєвого соусу. Обсмажену цибулю і селеру (без олії) відправляємо в миску з фаршем, додаємо приправу для м’яса і все ретельно перемішуємо. Товстими кружальцями нарізаємо кабачки і чергуючи кружечки кабачка і фаршу викладаємо пірамідку. Пірамідки перекладаємо “лежачи” у форму для запікання.
Залишки кабачків нарізаємо на невеликі кубики і, на олії, що залишилася після обсмажування цибулі, обсмажуємо на сковороді. Додаємо гілочку розмарину та зубчик часнику. У сковороду додаємо борошно, холодне молоко і все ретельно перемішуємо. Соусом заливаємо пірамідки та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. Через 45 хвилин кабачки посипаємо тертим сиром і ще на 4 хвилини відправляємо в духовку.
Апетитні кабачки з соусом викладаємо на тарілку, посипаємо зеленим цибулькою і подаємо до столу. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…