Нове

Рецепт приготування кабачків у духовці з фаршем

Соковиті, апетитні кабачки з м’ясом, доповнені соусом – це просто фантастика та смачне свято живота для всіх та кожного! Приготуйте! Вам сподобається!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт
  • Фарш курячий – 150 г
  • Фарш свинячо-яловичий – 300 г
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Цукор – 1 щіпка
  • Соєвий соус – 2 ст. ложки
  • Цибуля – 1 шт
  • Стебло селери
  • Рослинна олія
  • Приправа для м’яса
  • Розмарин – кілька гілочок
  • Часник – 1 зубчик
  • Молоко – 150 г
  • Борошно – 1 ч. ложки
  • Сир – маленький шматочок
  • Зелена цибуля

Приготування:

На рослинній олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю та стебло селери. Фарш солимо, посипаємо перцем, додаємо щіпку цукру і наливаємо пару столових ложок соєвого соусу. Обсмажену цибулю і селеру (без олії) відправляємо в миску з фаршем, додаємо приправу для м’яса і все ретельно перемішуємо. Товстими кружальцями нарізаємо кабачки і чергуючи кружечки кабачка і фаршу викладаємо пірамідку. Пірамідки перекладаємо “лежачи” у форму для запікання.

Залишки кабачків нарізаємо на невеликі кубики і, на олії, що залишилася після обсмажування цибулі, обсмажуємо на сковороді. Додаємо гілочку розмарину та зубчик часнику. У сковороду додаємо борошно, холодне молоко і все ретельно перемішуємо. Соусом заливаємо пірамідки та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. Через 45 хвилин кабачки посипаємо тертим сиром і ще на 4 хвилини відправляємо в духовку.

Апетитні кабачки з соусом викладаємо на тарілку, посипаємо зеленим цибулькою і подаємо до столу. Смачного!

Нове

Популярне