Соковиті, апетитні кабачки з м’ясом, доповнені соусом – це просто фантастика та смачне свято живота для всіх та кожного! Приготуйте! Вам сподобається!
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт
- Фарш курячий – 150 г
- Фарш свинячо-яловичий – 300 г
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
- Цукор – 1 щіпка
- Соєвий соус – 2 ст. ложки
- Цибуля – 1 шт
- Стебло селери
- Рослинна олія
- Приправа для м’яса
- Розмарин – кілька гілочок
- Часник – 1 зубчик
- Молоко – 150 г
- Борошно – 1 ч. ложки
- Сир – маленький шматочок
- Зелена цибуля
Приготування:
На рослинній олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю та стебло селери. Фарш солимо, посипаємо перцем, додаємо щіпку цукру і наливаємо пару столових ложок соєвого соусу. Обсмажену цибулю і селеру (без олії) відправляємо в миску з фаршем, додаємо приправу для м’яса і все ретельно перемішуємо. Товстими кружальцями нарізаємо кабачки і чергуючи кружечки кабачка і фаршу викладаємо пірамідку. Пірамідки перекладаємо “лежачи” у форму для запікання.
Залишки кабачків нарізаємо на невеликі кубики і, на олії, що залишилася після обсмажування цибулі, обсмажуємо на сковороді. Додаємо гілочку розмарину та зубчик часнику. У сковороду додаємо борошно, холодне молоко і все ретельно перемішуємо. Соусом заливаємо пірамідки та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. Через 45 хвилин кабачки посипаємо тертим сиром і ще на 4 хвилини відправляємо в духовку.
Апетитні кабачки з соусом викладаємо на тарілку, посипаємо зеленим цибулькою і подаємо до столу. Смачного!