Це один із найкращих бюджетних рецептів, коли дома не виявилося вершкового масла, сметани, такий рецепт стане в нагоді. Готується нашвидкуруч і попри те, що у складі мінімальний набір продуктів, виходить смачно.
Інгредієнти:
Приготування:
Інгредієнти розраховані на один стандартний лист від духовки, якщо Вам потрібно більше печива, збільшіть кількість інгредієнтів вдвічі.
Змішати яйце, із щіпкою солі, додати ванілін або ванільний цукор. Всипати звичайний цукор. Добре перемішати. Додати олію.
Борошно змішати з розпушувачем і просіяти в тісто. На таку кількість інгредієнтів зазвичай 200 г борошна достатньо.
Тісто виходить еластичне і майже не липне до рук. Не треба забивати його мукою.
Тісто можна розкотити у джгут і розрізати на брусочки потрібного розміру.
Я відриваю від тіста порційні шматочки, катаю кульки, вмокаю їх однією стороною в цукор. Можна прищипнути один край заготовки та сформувати щось схоже на краплю. Можна залишити круглі. Форма печива на Ваш розсуд.
Викладаємо заготовки на застелений папером для випікання лист. Цукровою стороною нагору.
За бажанням виделкою зробіть візерунок.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин. Час випікання залежить від особливостей Вашої духовки.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…