Простий рецепт неймовірно смачних апельсинових млинців – Креп сюзетт, яких не буває багато. Апетитні млинці з яскраво насиченим апельсиновим смаком не залишать байдужими навіть найрозбещеніших гурманів.
Приготуйте за нашим рецептом Креп сюзетт! Впевнений, вам дуже сподобається!
Інгредієнти:
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для апельсинового соусу:
Приготування:
У миску з водою наливаємо молоко, додаємо сіль, цукор. Насипаємо борошно, розбиваємо яйця і вінчиком все добре вимішуємо. У сотейнику розігріваємо вершкове масло. Додаємо в тісто три столові ложки розтопленого масла та перемішуємо. На млинцеву сковороду пензликом наносимо тонкий шар вершкового розтопленого масла і наливаємо трохи борошняної суміші, рівномірно розподіляючи по сковороді. Млинці обсмажуємо із двох сторін. Важливо! Перед тим як наливати тісто на сковороду, необхідно щоразу перемішувати вміст миски.
Приготуємо до млинців апельсиновий соус. У сковороду насипаємо кілька столових ложок цукру, додаємо 25 г вершкового масла, апельсинову цедру і свіжий сік одного апельсина. У соус наливаємо апельсиновий лікер і відправляємо прогрівати згорнуті в конвертик готові млинці.
Прогріваємо доти, доки не випарується алкоголь. Апетитні млинці гарно викладаємо на тарілку, прикрашаємо свіжими листочками базиліка або м’яти, подаємо до столу.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…